Darujte svým blízkým radost s originálními dárky ze Starbucks

Originální vánoční dárky můžete pořídit i ve Starbucks na pobočkách v rámci lokality Pražských Příkop: A to například v Palladiu, na Václavském náměstíJungmannově náměstíStaroměstském náměstíQuadriu i ve Spálené ulici

Období obdarovávání je tady! I letos má Starbucks na seznamu dárků pro každého něco. Originální vánoční motivy zdobí novou limitovanou nabídku hrnků, termosek, lahví, cold cupů a opakovaně použitelných kelímků, abyste si své oblíbené vánoční nápoje mohli vychutnat s ohledem na životní prostředí.

Darujte svým blízkým radost s originálními dárky ze Starbucks

Opakovaně použitelné kelímky Reusable Cups byly pro sváteční období obarveny do červena a opatřeny jedinečným metalickým vzhledem. Limitovaná kolekce originálního merchandise Starbucks obsahuje ideální dárky, jimiž můžete obdarovat sami sebe, ale jistě potěší i vaše blízké. V nabídce jsou i vánoční balíčky, které kombinují limitované sváteční kousky z vánoční nabídky s nejoblíbenější zrnkovou kávou a kávovými kapslemi. I letos můžete obdarovat své blízké originálními dárkovými poukazy dostupnými ve všech kavárnách Starbucks. Vánoční kolekce Starbucks jistě potěší vaše nejbližší a společné chvíle s lahodnou kávou budou tím nejkrásnějším dárkem.

Darujte svým blízkým radost s originálními dárky ze Starbucks

Pokud si necháváte nápoj připravovat do vlastního, například červeného opakovaně použitelného kelímku, můžete si kromě vánoční atmosféry užít i slevu 10 korun na každém nápoji.

Zdroj foto: Starbucks

Související příspěvky